Snoobi Analytics voor belangrijke Finse banen-sites

Snoobi Technology en FCG Digital Oy, onderdeel van de Finnish Consulting Group werken samen om geavanceerde web analytics te leveren aan de toonaangevende wervingswebsites Kuntarekry.fi en Kirkkorekry.fi.

Meer inzicht in analytics

Snoobi Technology is blij om de samenwerking, die in het 4e kwartaal van 2023 is gestart, aan te kondigen met FCG Digital Oy, onderdeel van de Finnish Consulting Group, om state-of-the-art analytics te leveren voor de Finse banen-websites, Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) en Kirkkorekry (www.kirkkorekry.fi).

Kuntarekry en Kirkkorekry zijn bekende namen in de Finse arbeidsmarkt voor de publieke sector en  zijn er op gericht om toptalent te matchen met kansen in de publieke sector. Met Snoobi's cutting-edge analytics, is FCG in staat om beter inzicht te geven in de doelgroep en het totale websiteverkeer, om ‘user journeys’ te optimaliseren en adverteerders nauwkeurige en bruikbare inzichten te bieden over hun advertenties.

"We zijn enthousiast om samen te werken met Snoobi Technology," zegt Anne-Mari Mourukoski, Director of Services, FCG Digital Oy. "Hun toewijding aan privacy van data, gecombineerd met hun analytische bekwaamheid, sluit perfect aan bij onze missie. Met Snoobi's analytics die onze websites zoals Kuntarekry ondersteunt, hebben we er alle vertrouwen in dat we onze klanten en de bredere Finse gemeenschap meer waarde kunnen bieden. Snoobi Analytics wordt al op grote schaal gebruikt in de Finse publieke sector, wat onze beslissing om een partnerschap aan te gaan heeft ondersteund."

"Snoobi's integratie met Kuntarekry en Kirkkorekry is een voorbeeld van de toekomst van web analytics," zegt Charles Odinot, CEO, Snoobi Technology. "Door nauw samen te werken met FCG Digital Oy, maken we gebruik van de collectieve expertise om bruikbare resultaten te behalen. Met name adverteerders zullen profiteren van de specifieke rapportage die is afgestemd op hun unieke behoeften. Snoobi's analytics zonder cookies helpt ook FCG Digital en adverteerders om het volledige verkeer te zien, wat niet mogelijk zou zijn met analytics-oplossingen, die op het gebruik van cookies zijn gebaseerd.

"Bovendien, in een tijdperk waarin de privacy van gegevens van het grootste belang is, verzekert Snoobi alle belanghebbenden dat haar analysedienst is ontworpen met de veiligheid van gegevensprivacy als uitgangspunt. Het bedrijf streeft ernaar zich te houden aan strenge wereldwijde regelgeving voor gegevensprivacy, zodat zowel gebruikers als adverteerders kunnen vertrouwen op de integriteit en vertrouwelijkheid van hun gegevens."

Gedeelde toekomstvisie

De samenwerking is een bewijs van de gezamenlijke visie van Snoobi Technology en Finnish Consulting Group: het stimuleren van digitale uitmuntendheid en het bevorderen van transparante, datagestuurde ecosystemen.

Dit partnerschap markeert een nieuw hoofdstuk in de Finse web analytics, het combineren van technologie, expertise en toewijding aan een gemeenschappelijk doel.

Contact Snoobi Technology

Over Finnish Consulting Group

De Finnish Consulting Group is een gerenommeerd adviesbureau in Finland dat uitgebreide online oplossingen biedt aan bedrijven en andere organisaties. FCG adviseert, onderwijst en produceert oplossingen om een duurzame toekomst veilig te stellen.

Contact: Anne-Mari Mourukoski, Director of Services, FCG Digital Oy
e-mail: anne-mari.mourukoski[at]fcg.fi
Contactpagina Finnish Consulting Group