Snoobi integreert SEO-statistieken van Seobility

Het toevoeging van elementen van de Google Search Console aan de Snoobi statistieken is een succes en we zien meer klanten gebruik maken van deze gratis toevoeging aan Snoobi.

De Google Search Console panelen maken het eenvoudig om zoekgegevens toe te voegen aan Snoobi's rapport, zodat deze gedeeld kunnen worden met gebruikers die anders geen toegang hebben tot deze informatie.

Het maakt het ook gemakkelijk om een filter in te stellen op de Snoobi Analytics statistieken voor zoekgerelateerde pagina's, om extra prestaties van deze pagina's te bekijken.

Waarom voegt Snoobi SEO-elementen toe aan de Snoobi Analytics-metrieken

Omdat SEO nog steeds zeer relevant is voor het verkrijgen en behouden van de gewenste hoge positie in zoekmachines (bekijk dit artikel voor meer informatie), heeft Snoobi samengewerkt met Seobility om ook belangrijke “on-page SEO” statistieken te bieden in een apart paneel en per URL. On-page statistieken kunnen gratis worden verzameld, met een maximum van 50 unieke URL's per dag.

Matthias Lugert, CEO van het in Duitsland gevestigde Seobility over de samenwerking:

Het is goed om het SEO-panel in Snoobi te zien. Het biedt een aantal on-page SEO-metrieken van onschatbare waarde die helpen bij het evalueren van pagina's vanuit een SEO-perspectief en kan dieper inzicht en site-optimalisatie ondersteunen.

 

Naast de on-page SEO-gegevens speelt zoekwoordenonderzoek een cruciale rol bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat het helpt bij het identificeren van de meest relevante en effectieve zoekwoorden. Seobility is een uitgebreid, Europees platform. Het biedt een breed scala

De SEO on-page statistieken die zichtbaar zijn in Snoobi Analytics zijn belangrijk, maar slechts één stukje van de SEO-puzzel.
Door gebruik te maken van de tools van Seobility kunt u waardevolle inzichten krijgen in het zoekvolume en de concurrentie van verschillende zoekwoorden en de prestaties van deze zoekwoorden monitoren.

Nieuw in release 2024-1 is de mogelijkheid om de datum en het resultaat van de vorige controle te zien.

 

Meld je gratis aan bij Seobility of open een project

Meer informatie over Snoobi's on-page SEO paneel