Snoobi Analytics voorjaar 2024 release

De Snoobi Analytics tools zijn voortdurend in ontwikkeling om het werken met analytics metrics verder te optimaliseren.
Vandaag heeft Snoobi Technology de voorjaarsupdate van Snoobi Analytics uitgebracht.

Snoobi Analytics voorjaar 2024 release

Vandaag heeft Snoobi Technology de nieuwste update uitgebracht van de veelgebruikte Snoobi Analytics tool.

Deze release voegt een belangrijke nieuwe optie toe voor het beheren van geëxporteerde data uit het systeem, evenals verschillende opties om het maken en beheren van rapportages makkelijker te maken.

Data van de Google Search Console connector en SEO-parameters kunnen nu ook worden toegevoegd aan eigen rapporten of dashboards, waardoor gebruikers ook niet-Snoobi Analytics statistieken kunnen delen met de ontvangers van rapporten en andere (marketing-)collega’s.

De Snoobi Analytics no-cookie oplossing is bijgewerkt om het 'giswerk' te verminderen van het behouden van een bezoeksessie voor analyse, wanneer gebruikers geen cookies accepteren.

Meer opties voor administratieve instellingen zijn nu ook geautomatiseerd, waardoor een beheerder veel mindere accountparameters hoeft te beheren.

In de komende maanden werken we aan de volgende grote Snoobi-release, waarin we de Google Ads-connector voor landingspagina's introduceren en de weergave van de verkeersbronnen grondig herzien om het probleem van 'direct verkeer' te verminderen.

Dat gaat Snoobi Analytics-gebruikers in staat stellen om meer inzicht te krijgen in welk kanaal - bijvoorbeeld een ander domein, sociale media of andere verwijzende website - verkeer naar de website brengt.

Google, Google Ads en Google Search zijn handelsmerken van Google LLC en dit artikel is op geen enkele wijze goedgekeurd door of verbonden aan Google.