Snoobi Update 2024-1

Snoobi Analytics heeft regelmatig updates en met plezier kondigen we de eerste update van 2024 aan met de introductie van mooie verbeteringen en nieuwe features.

Deze nieuwste versie biedt een verbeterde toegankelijkheid tot verschillende statistieken en introduceert een nieuw navigatiepaneel (details hier te vinden). De update omvat ook extra functies voor het opslaan van SEO-gegevens en bug fixes om de gebruikerservaring te verbeteren bij het omgaan met cruciale statistieken.

Alle verbeteringen zijn direct beschikbaar voor al onze klanten en kunnen worden bekeken in dit kennisdocument.

 

 

Veel van de metingen die gebruikt worden in online data-analyse zijn gebaseerd op de activiteiten van een bezoeker tijdens een browsersessie.
In de algemene webgegevensanalyse is een sessie een opeenvolging van interacties tussen een gebruiker en een website, binnen een bepaalde tijd. Een sessie begint wanneer een gebruiker een site binnenkomt en eindigt meestal na een periode van inactiviteit, wanneer de gebruiker naar een andere site gaat, of wanneer de gebruiker de browser sluit of de sessie uitloopt.
Snoobi slaat altijd al een volledige klikroute van gebruikersacties tijdens een bezoeksessie op.

Sessie-properties

Een innovatieve toevoeging aan Snoobi is de optie om gepersonaliseerde bezoekersvariabelen op te slaan naast de bezoeksessie, waardoor het mogelijk wordt om website-interacties te categoriseren, voor een meer gedetailleerd beeld van de acties van de website- of webshopbezoeker.

Sessie-properties voegen elementen toe aan die sessie om het filteren en segmenteren op specifieke aspecten van de sessie mogelijk te maken.

 

Omdat dit voor de meeste van onze klanten een nieuw concept is, hebben we een white paper over sessie-properties gemaakt. Het is compleet met details over de implementatie en voorbeelden hoe je dit kan toepassen.

Het document kan via deze link worden gedownload.