Eenvoudiger filter in een paneel

Snoobi heeft specifieke functionaliteit toegevoegd aan elk Snoobi-paneel waarmee je niet alleen de metrieken kunt filteren, maar ook die filter kunt behouden voor volgende online sessies. Dit betekent dat je sneller toegang hebt tot de statistieken die je selecteert en het vermindert de tijd die je moet besteden aan het werken met de gebruikersinterface.

Vraag ons over de gebruikersgerichte functies van Snoobi

Snellere toegang tot paneelfilters in Snoobi

Een van de grote voordelen van het gebruik van Snoobi Analytics als gebruikersgerichte tool is dat belangrijke statistieken en rapporten eenvoudig beschikbaar zijn zonder dat technische kennis van de onderliggende gegevens nodig is.

Om een aantal redenen is het belangrijk om direct toegang te hebben tot de statistieken die de beste inzichten geven. Het helpt je immers om de effectiviteit van je marketingstrategie te meten en je inspanningen te prioriteren,
In het algemeen is het kiezen van de juiste analytische statistieken cruciaal om de prestaties van je website te begrijpen en de juiste gegevensgedreven beslissingen te nemen.

Snoobi heeft specifieke functionaliteit voor elk Snoobi-paneel waarmee je niet alleen de metrieken kunt filteren, maar ook die filter voor volgende online sessies kunt behouden. Dit betekent dat je direct toegang hebt tot de statistieken die je selecteert en het vermindert de tijd die je moet besteden aan het werken met de gebruikersinterface.

Hoe werkt deze functie

Een voorbeeld: de lijst met pagina's en gebeurtenissen gedurende een bepaalde periode kan behoorlijk lang worden en moeilijk om te beoordelen. De lijst wordt gemakkelijk honderden afzonderlijke pagina's en bevat gebeurtenissen zoals uitgaande links, klikken op e-mailadressen enz.
In dit geval zijn we alleen geïnteresseerd in pagina's die het woord 'plafond' bevatten, dus maken we een eenvoudig filter. In tegenstelling tot de meeste webanalytics tools zijn de filters in Snoobi nooit destructief, de belangrijkste ruwe gegevens blijven altijd bewaard zodat je kunt experimenteren met het filter voordat je het opslaat.

Dit filter blijft bewaard tijdens je sessies met Snoobi Analytics en is gebruikersspecifiek, zodat elke gebruiker zijn eigen 'view' kan opbouwen op wat belangrijk is in elk paneel in Snoobi zonder dat hij een rapport hoeft aan te maken.

Dit betekent een stap minder om de statistieken te bekijken die je nodig hebt om beslissingen te nemen op basis van een daadwerkelijke analyse van je websitegegevens!